A lemeznyomtatás sem akadály - Brother DCP-J925DW

Kütyü Magazin, 2011. szeptember 8. 12:49

A DCP-J925DW vezetékes és vezeték nélküli hálózatba egyaránt köthető, helytakarékos és gazdaságos működésű, a Brother készülékek közül elsőként lemeznyomtatási funkcióval rendelkezik, így kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb nyomtatási igényekre is.

A Brother készülékek között a DCP-J925DW az első, amely lemeznyomtatás funkcióval is felszerelt modell, így a CD-R/RW, DVD-R/RW, Blu-ray lemezek nyomtatása rendkívül egyszerűen történik. A DCP-J925DW automatikus kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé és sebessége akár 35 lap mono és 27 lap színes oldal percenként, amely színes lézerek esetén 12 ipm mono és 10 ipm színes oldal sebességű nyomtatásnak felel meg az ISO szabvány szerint. A 6000 x 1200 dpi felbontású fényképeket már 15 másodperc után a kezünkbe vehetjük. A filmnyomtatás lehetőséggel AVI és MOV fájlokból képkockákat nyomtathatunk.

A szerkezet fényképnyomtatási tulajdonságai között számos automata javítási, a fénykép minőségét fokozó funkció közül választhatunk. Ezek közé tartozik a bőrtónus javítás vagy a tájképek és éjszakai képek színeinek kiemelése. A fényképeket PictBridge kompatibilis fényképezőgépről, USB-ről vagy memóriakártyáról közvetlenül kinyomtathtjuk. A DPOF funkció lehetővé teszi az egyéni nyomtatási információk (másolatok száma, papírméret, kép címe, kép tájolása, stb.) regisztrálását a memóriakártyára, így a kiválasztott képek egyszerűen kinyomtathatók a kártya készülékbe helyezését követően, amennyiben a fényképezőgép támogatja a DPOF szabványt. A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban történhet a szkennelés 3,37 mp színes és mono sebességgel. A hálózatba kötött készülékkel a szkennelés képbe, fájlba, OCR-be és e-mail-be is történhet.

A DCP-J925DW készülékkel több mobil nyomtatási megoldás közül választhatunk. A nyomtatás és szkennelés Apple, Android vagy Windows Phone 7 készülékekkel közvetlenül a Brother iPrint&Scan alkalmazással is történhet. A készülék támogatja a Google Cloud Print és Apple AirPrint alkalmazásokat, így illesztőprogram telepítése nélkül is nyomtathatunk a weben keresztül. A Web Connect funkcióval a közösségi fájlmegosztó oldalakon saját fiókunk használatával tölthetünk fel képeket, amelyek szerkeszthetők, majd közvetlenül a web-ről nyomtathatók.

A Brother weboldlán regiszrálva akár 3 év garanciával ellátott DCP-J925DW ajánlott bruttó fogyasztói ára 43.990 forint.

Tulajdonságok:

 

 

A jól felszerelt nyomtató részletes leírását itt találod.