Kapható az LG egérszkennere

Kütyü Magazin, 2011. szeptember 14. 13:05

Az LG LSM-100 egérszkennerével új korszakot indít a lapolvasás terén. Az LSM-100 egy merőben új technológiát ötvöz kényelmi funkciókkal, a felhasználói igényeket kiszolgálva. A gyártó egérszkennere már hazánkban is elérhető.

A kompakt méretét meghazudtoló képességekkel rendelkező LSM 100-ról már korábban beszámoltunk, s most végre kijelenthetjük, hogy hazánkban is elérhető az újdonság.

Mivel az LSM-100 egérszkennernek nincs kerete, ami korlátozná a használatát, így akár a hagyományos hordozható lapolvasókat megszégyenítő A3 méretű dokumentumokat is képes beolvasni.

Az LG a lapolvasás sebességét is továbbfejlesztette úgy, hogy az A3-as lap szkennelése is gyors és zökkenőmentes legyen. Az LSM-100 a fenti funkciók mellett egy kiváló egér is. A lézerérzékelő pontos és tartós, elegáns formatervezése könnyed és akadálymentes mozgást biztosít, az ergonomikus markolat pedig a felhasználó kényelmét szolgálja.

Felmerül a kérdés: vajon mennyibe kerül a lapolvasó szuperegér? Nos, az LSM 100 27 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron kerül forgalomba.

Szerinted megéri az árát?