Már idén Android 4.0 frissítést kap az Xperia család?

Farkas Norman, 2011. október 24. 13:12

A Sony Ericsson holland képviselete erősítette meg Facebook oldalán a hírt, mi szerint az Xperia mobilok tulajdonosai hamarosan telefonjukon tudhatják az Android rendszer legújabb generációját, az Ice Cream Sandwich-et.

A holland Sony Ericsson Facebook postjában azt írja, hogy először maradéktalanul ellátják készülékeiket az Android 2.3.4 Gingerbread frissítéssel, majd következő lépésükben azon dolgoznak majd, hogy az operációs rendszer következő verziója, az Android 4.0 Ice Cream Sandwich mielőbb landoljon a Sony Ericsson Xperia Play, a Sony Ericsson Xperia Neo, Sony Ericsson Xperia Neo V, Sony Ericsson Xperia Mini, Sony Ericsson Xperia Mini Pro, Sony Ericsson Xperia Arc, Sony Ericsson Xperia Arc S, Sony Ericsson Xperia Ray, Sony Ericsson Xperia Pro és Sony Ericsson Xperia Active készülékeken. Érthető, hogy ezeket a modelleket érinti a változás, hiszen az ICS megfelelő működéséhez izmos, legalább 1GHz-es processzort tartalmazó hardver szükséges.

 

 

Bíztató a gyártó hozzáállása és a felhasználók elégedettségét megcélzó igyekezete.

További kellemes fejlemény, hogy a HTC is a Sony Ericsson-hoz hasonló mértékben szorgalmazza azt, hogy androidos készülékein a lehető legfrissebb operációs rendszer fusson.

 

[Forrás: All about Phones]