Jön a fehér Samsung Galaxy Nexus

Farkas Norman, 2012. január 16. 14:35

Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich referenciamodellje hamarosan fehér köntösben is elérhető lesz. A jövevény már előrendelhető az Egyesült Királyságban. A Samsungot ismerve nyomban felmerül a kérdés: érkezik rózsaszín változat is?

Egyelőre nincs hír arról, hogy a gyártó pink Galaxy Nexus kiadását tervezné, de a telefon fehér változatáról több információval is szolgálhatunk.

A hó elején bejelentett hófehér Nexus máris előrendelhető a BuyMobilePhones oldalán, ahol számtalan, az O2, T-Mobile és Orange szolgáltatók által kínált előfizetéses konstrukció közül válogathat a lelkes felhasználó. A T-Mobile büszkélkedhet a legkedvezőbb ajánlattal, melynek keretében a készülék ingyen elvihető, a 900 perc beszélgetést, 500 SMS-t, 500MB adatforgalmat és korlátlan web- és e-mail elérést tartalmazó csomag havidíja pedig 30,64 font.

Tekintve, hogy a 4,65 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású Super AMOLED képernyővel és 1,2GHz-es, duplamagos processzorral felvértezett készülék kártyafüggetlen ára várhatóan igen magas lesz (cirka 500 angol font), bizonyára sokan fognak a szolgáltatói ajánlatok közül választani.

A fehér Galaxy Nexus várhatóan február elején kerül az üzletek pocaira.