Elkészült a Motorola MotoLUXE hivatalos promó videója

Borostyán Blanka, 2012. február 7. 17:02

A látványos felvételből kiderül, hogy mit tud az amerikai gyártó androidos üdvöskéje.

A MotoLUXE-ról már korábban beszámoltunk amikor a gyártó hivatalosan is bemutatta azt egy sajtóközleményben, de videón eddig aligha csodálhattuk meg a készüléket.

Az alant látható felvételből is kiderülnek az Android 2.3 Gingerbread alapú mobil olyan jellemzői, mint a 9,8 milliméteres vastagság, a 4 hüvelykes, FWVGA (854 x 480 pixel) felbontású edge-to-edge (széltől szélig terjedő) érintőképernyő, valamint a 8 megapixeles, LED villanóval segített fő- és VGA előlapi kamera. A telefon bal alsó sarkában található részt viszont most láthattuk először kihasználva, itt ugyanis nem csak a különböző színekben villogni képes értesítő fény kapott helyet, hanem egy, csuklópánt rögzítésére alkalmas gyűrű is.

Hasonló megoldással találkoztunk a Sony Ericsson XPERIA active strapamobilnál is, bár a japán-svéd (vagyis már csak japán, ugye) gyártó modelljén jóval nagyobb hangsúlyt kapott ez az elem, ráadásul a készülék fém keretének burkolatlan kitüremkedéseként manifesztálódott. Kétlem, hogy a Motorola MotoLUXE „csuklópánt-csatlakozója” olyan masszív lenne, mint a Sony Ericssoné, de nincs is erre szükség, hisz esetében nem egy célzottan strapabíró készülékről beszélünk.

A MotoLUXE ebben hónapban landol az európai piacon, ára 95 000 forint körül alakul.