Motorola V9 Android alapokon? – MOTOSMART Flip

Farkas Norman, 2012. április 2. 08:43

A napokban landol a piacon a Motorola flipes okostelefonja, mely becsukott állapotban rendkívül hasonlít a gyártó évekkel ezelőtt kiadott kagylómobiljára, a V9-re. A MOTOSMART Flip egyelőre csak Peruban válik elérhetővé, a kütyü egyéb régiókban való megjelenéséről egyelőre nincs információ.

A Motorola V9-cel ellentétben a MOTOSMART Flip csak egy kijelzőt tudhat magáénak, de még így is jócskán felülmúlja a „feature előd” képességeit. Az Android 2.3 Gingerbread rendszerű telefon egészen pontosan egy 3,2 hüvelykes, 480 x 320 pixel felbontású érintőképernyővel rendelkezik, mely csukott állapotban is látható – és használható – a fedlap üvegén keresztül.

A készülék zökkenőmentes működéséről egy 800MHz-es processzor és 512MB RAM gondoskodik, az energiaellátásért pedig egy 1540mAh teljesítményű akkumulátor felel – mely akár 9 órás beszélgetési időt és 500 órányi készenlétet képes biztosítani.

A megragadó külsejű újdonságból nem maradt ki a HSDPA (7,2Mbps) adatátviteli képesség, a WLAN, Bluetooth, GPS, illetve a négysávos GSM modul sem. A flipes „Okosmoto” fedélzetén egy előlapi VGA kamera, – videochateléshez ideális – valamint egy 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera teljesít szolgálatot.

A Peruban debütáló jövevény várható ára egyelőre ismeretlen, de a gyártó szerint egy pénztárcabarát modellt üdvözölhetünk a MOTOSMART Flip személyében. Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a készülék megjelenik-e egyéb területeken.