Bemutatkozott az Android 4.0 alapú Lenovo IdeaTab S2109 [Videó]

Farkas Norman, 2012. április 10. 11:10

A kínai gyártó leleplezte új táblagépét, mely 9,7 hüvelykes megjelenítővel és Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel indul versenybe a felhasználók kegyeiért.

A Lenovo újdonságáról egyelőre nem tudunk túl sok információt, ám megjelent egy reklámfilm (alant megtekinthető), mely elárulja a masina legfőbb funkcióit.

A 9,7 hüvelykes, 1024 x 768 pixel felbontású IPS érintőképernyővel felvértezett IdeaTab S2109 microSD kártyahellyel, microHDMI kimenettel és microUSB porttal rendelkezik, videocsevegéshez pedig az 1,3 megapixeles előlapi kameráját használhatjuk. A 8,9 milliméter vastag táblagép kiemelkedő audio élménnyel kecsegtet, legalábbis az SRS Trumedia hangzás és a négy hangszóró erre enged következtetni. Figyelemreméltó, hogy a jövevény 10 órás akkumulátor üzemidővel bír és külön érdekesség számunkra, hogy ennek hosszúságát Budapest látképével szemlélteti a gyártó az alábbi felvételen.

A készülék megjelenésének várható időpontjáról, illetve áráról egyelőre nincs információ. Mivel egy IdeaTab-ról van szó, ezért azt feltételezhetjük, hogy a gyártó nem fog elszállni a gép árával.