Piacon a Sony SmartWatch

Farkas Norman, 2012. április 16. 18:46

150 dollárért megvásárolható a Sony okos karórája, mely a CES alkalmával mutatkozott be. A praktikus kütyü nem csak Sony mobilokkal kompatibilis, hanem egyéb gyártmányú androidos készülékekkel is használható.

Az 1,3 hüvelykes, 128 x 128 pixel felbontású OLED érintőkijelzővel ellátott SmartWatch jól néz ki, ráadásul nem is kényes. Az alumíniumból és műanyagból felépülő eszköz csepp- és ütésálló, fekete szíját pedig 20 dollárért egyéniségünknek megfelelően kék, pink, türkiz, szürke, vagy fehér színűre cserélhetjük.

Az Android rendszerű készülékekkel Bluetooth 3.0 technológián keresztül kommunikáló óra lehetőséget nyújt a zenelejátszó irányítására, hívásaink kezelésére, üzeneteink szuperegyszerű elolvasására, továbbá a Facebookon és a Twitteren zajló események követésére is. Ez nem minden, a Play Store polcain fellelhető SmartWatch-kompatibilis alkalmazások tovább bővítik a kiegészítő szolgáltatásait. Az óra feltöltése USB kábel segítségével történik, akkumulátora átlagos használat mellett 3-4 napig húzza, de készenléti állapotban akár 14 napig is elketyeg.

A SmartWatch már megvásárolható, ára 150 dollár. További információkat a Sony oldalán találsz a termékről.

Te szívesen egészítenéd ki készülékedet egy okos karórával?