ASUS ZENBOOK UX32VD ultrabook vonzó áron

forrás Prim Online, 2012. június 15. 10:10

Az ASUS ZENBOOK UX32VD a világ legjobb ultrabookjainak előnyeit hozza el egy árérzékenyebb szegmensbe is. A kiválóan hordozható számítástechnikát mindenféle vásárló számára biztosító, 13,3 hüvelykes ZENBOOK UX32VD-ben az NVIDIA új GeForce GT 620 grafikája található az Intel 3. generációs Core processzoraival együtt. A termék megőrizte a ZENBOOK-ok luxuskivitelét és felsőkategóriás minőségét, és ugyanúgy merevlemez/SSD hibrid tárolóval javítja a rendszer teljesítményét. További extrák a használat 2 másodperc alatti folytatása alvó módból, a hosszabb akkumulátoros üzemidő és a még tovább csiszolt SonicMaster hangrendszer.

Tovább bővült a ZENBOOK család
Az ASUS az ultrabookok iránti növekvő igényt szolgálja ki a ZENBOOK UX32VD-vel, szélesebb vásárlói kör számára is elérhetővé téve a technológia, design és érték finoman hangolt egyensúlyát. A korábbi ZENBOOK-ok igen népszerűnek bizonyultak és számos díjat begyűjtöttek. Az ASUS most szeretné a vásárlók szélesebb köréhez is eljuttatni az ultrabook kategória előnyeit, és tisztában van vele, hogy ehhez jobban megfizethető kínálatra van szükség.



Új technológiai mérföldkövek
A ZENBOOK UX32VD egy sor új funkcióval bír, amelyek közül néhány elsőként itt mutatkozik be. A 13,3 hüvelykes hordozható PC 1 GB GDDR5 videomemóriával felszerelt, különálló, az NVIDIA 28 nanométeres „Kepler” GPU technológiájával épülő NVIDIA GeForce GT 620M grafikus alrendszert tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a ZENBOOK UX32VD a korábbinál is nagyobb multimédiás terheléssel tud megbirkózni, és a modern játékok minden más ultrabooknál nagyobb részletességgel futtathatók. Egy opcionális, Full HD 1080p felbontású, 350 cd/m2 fényerejű IPS panel segít a még szebb képek megjelenítésében. A készülék ideális hálózatról lejátszott HD tartalmakhoz, és a 178 fokos betekintési szög pedig tovább javítja a filmek, fényképek és játékok élvezetét. A ZENBOOK UX32VD alapkiépítésben 1366 x 768 felbontású, HD teljesítményt kínáló képernyővel van felszerelve.

Tovább növekedett teljesítmény

A ZENBOOK UX32VD az Intel 3. generációs Core mobil processzorait használja, egészen a Core i7-ig bezárólag Tárolásra egy merevlemez/SSD hibrid szolgál: 24 gigabájtnyi SSD gyorsítja a gyakori feladatokat (például az operációs rendszer indítását). Merevlemezeket 500 GB méretig kínálunk a termékhez.

ZENBOOK-előnyök vonzó áron
Az új modell megtartja a díjnyertes ZENBOOK formatervet: így például az ergonomikus, döntött és háttérvilágított, különálló gombos billentyűzetet. Az egyedi gyártási technológiák eredménye az eddiginél is finomabb, elegáns szálcsiszolt mintával ellátott burkolat és a kompakt kivitel, amelyet a 2 másodperc alatti, „azonnali” helyreállás egészít ki akár két hét készenléttel S3 módban és lenyűgöző, akár 200 napos készenléttel S4 módban. A Bang & Olufsen ICEPower-rel közösen fejlesztett SonicMaster audiotechnológia gondoskodik a kristálytiszta hangokról a multimédia és a játékok mellé; a kényelem további növelése érdekében pedig a mobil készülékek gyors töltéséhez a ZENBOOK UX32VD-be beépítették az USB Charger+ technológiát is. A készülék hosszú, 7 órás akkumulátoros üzemidőt biztosít, a gyors adatátvitelről pedig az USB 3.0 kapcsolat gondoskodik.