Új játék a Rovio műhelyéből: Amazing Alex

Farkas Norman, 2012. július 12. 15:48

Mától az Android és az iOS platformon is elérhető az Angry Birds megalkotójaként híressé vált Rovio új játéka, az Amazing Alex. A fejlesztő reményei szerint az új logikai játék legalább akkora sikert arat majd, mint a dühös madarak.

A Rovio elérhetővé tette az iOS és Android alapú készülékek számára új logikai játékát, az Amazing Alexet. A játék lényege, hogy átlagos tárgyakat megfelelően elhelyezve előkészítsünk egy láncreakciót, mely révén teljesül a kitűzött cél és a főhősünk tovább haladhat a következő színre. A programban 100 pálya és 35 tárgy kapott helyet, de közösségi szolgáltatások is integrálásra kerültek. Bár az alkalmazás menete merőben eltér az Angry Birdsben megszokottól, logikánkra ugyanúgy szükségünk lesz a játék során.

Alig várod, hogy kipróbáld az Amazing Alexet? Az androidosok az app ingyenes, fizetős (232 forint) és HD (701 forint) verzióját is letölthetik a Google Play Store felületéről okostelefonjukra, vagy táblagépükre. A játék iPhone-ra szabott verziója 0,99 dollárért telepíthető, az iPad tulajdonosoknak pedig 2,99 dollárt kell kicsengetniük érte.

 

 

[Forrás: Unwired View]