Csúcskategóriás kínai - ZTE Flash

Farkas Norman, 2012. július 31. 11:56

Az amerikai Sprint szolgáltató kínálatában debütál ősszel a ZTE felső kategóriás modellje, mely elsősorban hatalmas HD kijelzőjével, 12 megapixeles kamerájával és LTE támogatásával hívja fel magára a közönség figyelmét.

Október 14-én landol a Sprint kínálatában a ZTE új high-end okostelefonja, a Flash melyhez a gyártó eddigi ajánlatait ismerve felszereltségéhez képest igen vonzó árcédula társul majd.

Ha a lenti adatokat megnézed, látni fogod, hogy kínai gyártó újdonsága lazán felveszi a versenyt az olyan nagyágyúkkal, mint a HTC One X, vagy a Samsung Galaxy S III. A kérdés már csak az, hogy a tudás és a kedvezőbb ár elegendő lesz-e a sikerhez, hiszen a ZTE brand még messze nincs annyira a köztudatban, mint a Samsung, vagy a HTC.

 

A Flash lelke egy 1,5GHz-es, kétmagos Snapdragon S4 processzor, melyet 1GB RAM és 8GB - microSD kártyával bővíthető - belső tárhely egészít ki. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszert futtatató kütyü repertoárból az LTE támogatás, illetve a Bluetooth, WiFi, NFC és GPS  modul kvartett sem hiányzik.

A 9,6 milliméter vastag mobil előlapján egy 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) IPS érintőképernyő terül el. A 12,6 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera jóvoltából a masina kiemelkedőt nyújthat a képalkotás terén, de az 1780mAh kapacitású akkumulátor egy kicsit soványnak tűnik egy ekkora megjelenítő mellett, még ha az takarékos IPS technológiát is használ.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]