Szeptember 21-én boltokban az iPhone 5?

Kütyü Magazin, 2012. július 31. 12:28

Több forrásból is az a hír érkezett, hogy az Apple legújabb mobilja szeptember 12-én mutatkozik be, majd kilenc nappal később már az üzletek pocain köszönthetjük. Az iPhone 5 mellett az iPad Mini és a megújult iPod korai leleplezésére is számítani lehet.

Az iMore és az AllThingsD "bennfentes információi" szerint alig másfél hónap múlva, szeptember 12-én mutatkozik be a nagyközönségnek az iPhone 5. Bár hivatalos megerősítés egyik lap híre mögött sem áll, az AllThingsD-ről érdemes tudni, hogy többnyire hiteles adatokat szokott közölni.

Az Apple részéről logikus lépés lenne, ha a harmadik negyedévben dobná piacra az új iPhone-t, hiszen a cég legutóbbi pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a 4S-re való kereslet drasztikusan visszaesett, mely mögött egyrészt a friss modellre váró felhasználók tömegei, másrészt a konkurensek erősebb vassal bíró ajánlatai állhatnak.

Valóságos pletykaözön terjeng arról, hogy az alacsony árú androidos táblagépek (például Nexus 7)  ellenfelének szánt iPad Mini és a továbbfejlesztett iPod család is szeptember 12-én, azaz az iPhone 5-tel egyidőben kerül leleplezésre, ennyi különböző forrásból származó mendemonda mögött pedig nem mehetünk el anélkül, hogy ne tulajdonítanánk neki valamennyi valóságalapot.

 

 

[Forrás: Unwired View]