Okos újdonságok a Telenor kínálatában

forrás: Prím Online, 2012. augusztus 8. 14:20

A Samsung Omnia M, az LG Optimus 4X HD, a Sony Xperia go és ZTE Atlas 3.5W is bekerült augusztus elején a Telenor kínálatába, ezzel tovább bővült a szolgáltató okostelefon-palettája.

A hazai mobilszolgáltatók közül a Telenornál debütál a Samsung legújabb Windows mobilja, az Omnia M. Az 1 GHz-es processzorral rendelkező, minimalista, kompakt dizájnú készülék ideális azok számára, akiknek a szórakozás és a közösségi médiában való folyamatos jelenlét egyaránt fontos. Az Omnia M 5 megapixeles kamerájával kiváló minőségű képek készíthetők, emellett a zenehallgatás is valódi élménnyé válik a készülék extra, kényelmi funkcióinak köszönhetően. A legújabb Windows Phone operációs rendszert futtató Samsung Omnia M Okostarifa 600 előfizetéssel már 0 forintért elérhető, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

Az LG Optimus 4X HD, melyben ötvöződik a kifinomult elegancia és precizitás, figyelemre méltó technikai paraméterekkel bír. A 8,9 mm vékony, 133 gramm súlyú készülék akkumulátora kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosít. Gyorsaságát elsősorban 4+1 magos, 1.5 GHz-es processzorának köszönheti, a kiváló minőségű képek életre keltéséről pedig a True HD és IPS technológia gondoskodik. Az LG Optimus 4X HD Okostarifa 1000 előfizetéssel, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással már  49 990 Ft-ért megvásárolható a szolgáltatónál.
 
A Sony Xperia család legújabb modelljét, a stílusos go-t arra tervezték, hogy bírja a strapát még a legextrémebb helyzetekben is. A készülék rendkívül megbízható, karcálló ásványiüveg kijelzővel és az egyik legmagasabb – IP67 – por- és vízálló minősítéssel rendelkezik, mindehhez ráadásul dizájnos külső is társul. A gyors teljesítményért az 1 GHz-es, kétmagos processzor felel, az 5 megapixeles kamera gyorsfotó funkciójával pedig akár készenléti módból is pillanatok alatt elkészíthetők a kívánt fotók. A Sony XperiaTM go-t Okostarifa 1000 előfizetéssel már 0 forintért lehet megvásárolni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.
 
A ZTE androidos készüléke, az Atlas 3.5W a szakemberek szerint a népszerű Blade utóda lehet. A 3,5 colos, 480x800 pixeles érintőképernyővel rendelkező készülék az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerét használja, gyorsaságáról a 800 MHz-es processzor gondoskodik. A letisztult, szolid külsejű mobilt emellett előlapi és hátlapi kamerával is felszerelték a tervezők. A ZTE okostelefonját Okostarifa 360 előfizetéssel már 0 forintért haza lehet vinni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.
 
A készülékek a Telenor Netshopon keresztül is elérhetőek, 5 százalék kedvezménnyel, díjmentes belföldi kiszállítással.