ZTE Grand X In a hazai T-Mobile kínálatában

Farkas Norman, 2012. szeptember 14. 12:32

Az Intel Atom processzorral szerelt ZTE Grand X In fotója felbukkant a hazai T-Mobile hivatalos Facebook oldalán. Az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerű készülék heteken belül megjelenik a szolgáltató kínálatában.

A ZTE Grand X Intel processzorral felvértezett verziója, a Grand X In több európai országban piacra kerül, s már egyértelmű, hogy kis hazánkban is. A T-Mobile Facebook oldalán megjelent fotó szerint a masina hamarosan, néhány héten belül megérkezik a szolgáltató kínálatába, ám arról sajnos nincs információ, hogy mennyit kell majd kicsengetni érte kártyás csomagban, illetve előfizetéssel való vásárlás esetén.

A Grand X In egyébként a ZTE csúcsmodellnek kikiáltott készüléke, ezért biztos nem lesz filléres mobil, de a kínai gyártót ismerve túlságosan elrugaszkodott összegre sem figyel majd a kütyü árcéduláján.

Ami a telefon tudását illeti, 4,3 hüvelykes qHD érintőképernyőt, 1,6GHz-es Intel Atom Z2460 processzort, 1GB RAM-ot, 16GB belső tárhelyet és 8 megapixeles fő kamerát tud felmutatni, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot - mely a legfrissebb hírek szerint a későbbiekben 4.1 Jelly Beanre frissülhet.