2013 márciusáig biztosan nem emel árat a Tesco Mobile

forrás Prim Online, 2012. szeptember 24. 10:31

A Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját, és továbbra sem nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.

Mint emlékezetes, a Tesco Mobile az idén július 1-jétől bevezetésre került távközlési adó megjelenésével egy időben a mobilszolgáltatók közül egyedüliként garanciát vállalt a Tesco Mobile Dupla tarifa belföldi perc- és SMS- díjainak változatlanságára. A társaság ezt a lépését az üzleti modelljének kiemelkedő hatékonyságával, valamint az ügyfeleket középpontba helyező szolgáltatás nyújtásának szándékával indokolta.

Tekintettel az ügyfelek körében tapasztalt rendkívül pozitív fogadtatásra és az ebből eredő üzleti növekedésre, a Tesco Mobile meghosszabbítja árgaranciáját: a szolgáltatás indulásának egyéves születésnapjáig, azaz 2013. március 1-jéig a Tesco Mobile Dupla tarifacsomag belföldi alapdíjas perc- és SMS díjai garantáltan változatlanok maradnak, a mobilforgalom után fizetendő távközlési adó terheit továbbra is a Tesco Mobile vállalja át.

A társaság az árgarancián és a Tesco Mobile Dupla tarifa alapkoncepcióját jelentő feltöltés duplázáson túl is igyekszik újabb és újabb előnyöket nyújtani ügyfelei számára: például 2012. augusztus és október között minden Tesco Mobile ügyfél 50 MB díjmentes internethasználatra jogosult, míg 2012. október 7-ig az egyenlegfeltöltések megduplázásán felül még 50 perc díjmentes hálózaton belüli beszélgetést is kapnak az ügyfelek. Kiemelt figyelmet kapnak a Tesco Clubcard tulajdonosok. A Tesco hűséges vásárlói rendszeresen egyedi, extra készülékvásárlási és feltöltési ajánlatokat kapnak. A szolgáltató nem titkolt célja ezen a hűséges ügyfélbázison keresztül megalapozni jelenlétét a távközlési piacon. Emellett természetesen érdemes a jövőben is figyelemmel kísérni a társaság weboldalát (www.tescomobile.hu) és a Tesco áruházakban kihelyezett értékesítési felületek információs anyagait, az őszi és téli időszakban ugyanis újabb és újabb kedvező ajánlatok várhatóak a Tesco Mobile-tól.