Újabb képek az E960 típusú LG Nexus mobilról

Farkas Norman, 2012. október 12. 16:57

Újabb fotókon csodálhatjuk meg az LG által gyártott Nexus mobilt, melynek specifikációja is kirajzolódni látszik. Az E960 típusú, Mako kódnéven fejlesztett készülék "személyében" az Android 4.2 rendszer referenciamodelljét tisztelhetjük.

Újabb forrásból érkeztek információk a következő Nexus modellről, mely az LG gyáraiban készül majd. Az E960 típusú, Mako kódnevű és Optimus Nexus néven emlegetett jövevény talán már ebben a hónapban bemutatkozik, s vele egy időben megjelenik az Android 4.2-es verziója is, melyet képvisel.

Ami a telefon specifikációját illeti, még mindig vannak homályos részek, de az eddigi információk szerint 4,7 hüvelykes, 1280 x 768 pixeles - tehát nem 720p felbontású - érintőképernyővel, 1,5GHz-es, négymagos processzorral, 2GB RAM-mal, 8GB belső tárhellyel és 8 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. A tech.onliner.by már tesztelte a mobil prototípusát, s a jelentése szerint hiányzik belőle az LTE modem, de a HSPA+ adatátviteli támogatást nem hagyták ki a repertoárjából.

 

 

[Forrás. Engadget]