Megjelent az LG Optimus G reklámfilmje [Videó]

Farkas Norman, 2012. október 16. 16:33

Megjelent a YouTube-on egy, a kisebbik dél-koreai gyártó nemrég bemutatott csúcsmodelljét népszerűsítő videó, mely némi misztikummal átszőve mutatja be az Optimus G legnagyobb erősségeit.

Az alant megtekinthető, több mint 4 perc terjedelmű felvétel az LG Optimus G első hivatalos reklámfilmje. A sci-fibe illő, de egy kis misztikummal és némi tajcsival átszőtt videó több rövid epizódból áll össze, melyek bemutatják a telefon dizájnját, felszereltségét, képalkotási képességeit és funkcióit. Ez utóbbiak közül a QSlide tűnik a legérdekesebbnek, mely több program egy képernyőn való egyidejű futtatását teszi lehetővé.

 

 

Az Optimus G egyébként igen ütős készülék, működéséért egy négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzor felel, melyet Adreno 320 grafikus gyorsító, 2GB RAM és 32GB belső tárhely egészít ki. A 4,7 hüvelykes, 1280 x 768 pixel felbontású True HD IPS érintőképernypvel szerelt készülék emellett 4G LTE modemet, 13 megapixeles kamerát, NFC, Bluetooth, GPS és WiFi modemet is kapott, fedélzetén pedig az Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer teljesít szolgálatot - mely a friss hírek szerint decemberben frissül 4.1 Jelly Beanre.