Áprilisban debütál a Galaxy S IV

Farkas Norman, 2013. január 2. 17:44

Dél-koreai források szerint április folyamán mutatkozik be a Samsung Galaxy S sorozatának következő tagja, amely a Note modellekhez hasonlóan egy kapacitív S Pen tollal is dicsekedhet majd.

Úgy tűnik, hogy a Samsung a tavalyi gyakorlatot követi, s a Galaxy S III-hoz hasonlóan az idei androidos zászlóshajóját sem a CES, vagy az MWC során mutatja majd be, hanem egy saját szervezésű Unpacked eseményen. Az Enuri forrásai szerint áprilisban lesz ez a bizonyos rendezvény. A dél-koreai oldal azt is tudni véli, hogy a Galaxy S IV előlapján egy 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású AMOLED érintőképernyő, hátlapján pedig egy 13 megapixeles kamera figyel majd. A készülék meghajtásáról állítólag egy négymagos Exynos 5440 processzor fog gondoskodni.

Érdekesség, hogy a jóslatok szerint az S IV megkapja az S Pen kapacitív stylust, mellyel eddig csak a Galaxy Note család tagjainál találkozhattunk. Így egyértelmű, hogy a Galaxy S sorozat idei modellje nem okoz csalódást és ismét nagy előrelépéssel kecseget elődjéhez képest, ám felmerül a kérdés, hogy vajon mi teszi majd egyedivé és vonzóvá a Note készülékeket a továbbiakban.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo