Limitált kiadású memóriamodullal ünnepel a Kingston

forrás: Prím Online, 2013. január 14. 07:23

A Kingston a 2013-as nemzetközi CES kiállításon  a Kingston HyperX 10th Anniversary Edition memória bemutatásával, illetve a HyperX 10. évfordulójára rendezett StarCraft II-bajnokság döntőjével folytatja a HyperX 10. évfordulójának ünneplését.

Az elegáns, ezüst hőelosztóval felszerelt, nagy teljesítményű Kingston HyperX 10th Anniversary Edition memória ideális megoldást jelent a legújabb számítógépes hardvereszközökhöz, valamint a legkomolyabb munkaterhelések és legintenzívebb játékok menedzseléséhez is. A HyperX 10th Anniversary Edition memória praktikus méretének köszönhetően a túlméretezett processzorhűtők alá is befér, és továbbfejlesztett hűtési teljesítménye révén hosszú távú megbízhatóságot garantál. Az Intel XMP ready minősítéssel rendelkező memória egyszerűen optimalizálja a rendszert azáltal, hogy kiválaszt egy sebességprofilt a BIOS-ban, így nincs szükség manuális beállításokra.

A memória akár 2400 MHz-es frekvenciával, valamint 8 GB, 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el két- és négycsatornás készletekben. A HyperX 10th Anniversary Edition memóriákhoz  élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. További információért keresse fel a www.kingston.com/hyperx webhelyet.

A 10. születésnapját ünneplő HyperX termékcsalád apropója kapcsán megrendezett online StarCraft II bajnokságon számos játékos vett részt a világ minden részéről. A nemzetközi CES konferencián megrendezett döntőben a torna négy győztese, valamint két meghívott profi játékos küzd meg egymással. az első négy helyezettnek járó, összesen 15 000 dollár értékű nyereményért, illetve az első HyperX bajnoki címért. A bajnokságról a http://hyperx.evilgeniuses.net/ webhelyen talál további információt.



A Kingston HyperX 10th Anniversary Edition memória jellemzői és műszaki adatai:


·    Egyedi: limitált kiadású, ezüst hőelosztó
·    XMP-profilok: egyszerű engedélyezés, gyári beállítások a maximális teljesítmény érdekében
·    Megbízható: 100%-ban gyárilag tesztelt
·    Jótállás: élettartam-garancia, ingyenes műszaki támogatás
·    Egyszerűen telepíthető
·    Kapacitás: 4 GB-os, 8 GB-os, 16 GB-os és 32 GB-os kapacitás 2 és 4 darabos készletekben
·    Frekvencia (sebesség): 1600 MHz–2400 MHz
·    Hőmérséklet működés közben: 0°C és 85°C között
·    Tárolási hőmérséklet: -55°C és 100°C között
·    Méretek: 133,35 mm x 30 mm
·    Többféle CAS késleltetéssel
·    Feszültség: 1,35 V, 1,5 V és 1,65 V
·    Kompatibilis: minden népszerű alaplapmárkával tesztelve
·    Csak DDR3