Új Fujitsu kijelzők: Tisztább és részletgazdagabb kép

forrás: Prím Online, 2013. január 31. 09:00

A Fujitsu új generációs kijelzőinek tiszta, részletgazdag képmegjelenítése és használati kényelme magasabb szintre emeli az asztali ergonómiát. A munkanap egészét képernyő előtt töltő irodai felhasználók számára a kijelző nélkülözhetetlen munkaeszköz. A szemet kímélő, ergonomikus modell sokkal kényelmesebbé teszi számukra a munkát és csökkenti a szemfáradásból eredő betegségek kialakulásának veszélyét.

Az új Fujitsu kijelzők jobb megvilágítással, nagyobb fényerővel és több állítási lehetőséggel rendelkeznek, mint a korábbi modellek, ugyanakkor energiafogyasztásuk 60%-kal alacsonyabb. A Fujitsu legújabb LED-es kijelzői sokféle opciót kínálnak. Kényelmes 22 hüvelykes vagy nagyméretű 27 hüvelykes változatban is kaphatók; bizonyos modelleknél – a tökéletes ergonómia jegyében – rendkívül könnyen, ujjheggyel lehet állítani a magasságot és a döntési szöget.

Az új Fujitsu kijelzőkínálatot három modell alkotja: a profiknak tervezett P Line, az elegáns X Line és az ergonómikus B Line. Az élvonalat képviselő Fujitsu P Line P27T-7 LED kijelző az iparág első 27 hüvelykes QHD (Quad High-Definition) kijelzőinek egyike, amely az ENERGY STAR® 6.0 szabvány szigorú energiatakarékossági követelményeinek is megfelel anélkül, hogy ennek a kényelem és a vizuális minőség látná kárát.

A vállalati környezet erősödő mobil trendjéhez igazodva az új generációs Fujitsu X Line X23T-1 kijelző az MHL (Multi High Definition Link) technológiát is támogatja. Ennek segítségével a felhasználók mini PC-ként használhatják okostelefonjukat és annak kijelzőjét az MHL interfészen keresztül a teljes képernyőre kivetíthetik. A munkavégzéshez Bluetooth technológiájú billentyűzetet és egeret vehetnek igénybe. A nagy képernyőn kényelmesebben lehet dolgozni az Office dokumentumokkal, mint az okostelefonon, ráadásul a kijelző az MHL kábelen keresztül a telefon akkumulátorát is tölti.