Nikon COOLPIX S3500 – Vonzó és intelligens

Kütyü Magazin, 2013. február 21. 11:23

A Nikon bemutatta a gazdag színvilágú COOLPIX S3500 fényképezőgépet, mely 20 megapixeles, 7x NIKKOR nagy látószögű objektívvel rendelkezik, és éles HD-videó készítésére alkalmas.

A Nikon Europe ezen a napon mutatta be a kompakt fényképezőgépek COOLPIX S sorozatának legújabb darabját. A rendkívül sikeres, Európában az összes kategóriát figyelembe véve a legnagyobb számban értékesített S3300 utódjaként a gazdag színvilágú S3500 nemcsak vonzó, hanem intelligens is, és 7x NIKKOR nagy látószögű objektívvel (6,7 cm) rendelkezik. LCD-kijelző, objektíveltolásos rázkódáscsökkentés, 720p videorögzítés és beépített szűrőeffektusok.

Az S3500 – Hozz ki többet az emlékeidből

A COOLPIX S3500 egyszerűen a zsebbe csúsztatható, de onnan kivéve sokra képes, így egy könnyen hordozható képalkotó eszközt köszönthetünk "személyében", amely sokoldalúbb az okostelefonoknál. A 20,5 mm-es házzal szerelt gép 7x NIKKOR optikai zoomra képes objektívet és rázkódáscsökkentő technológiát kínál, amely tiszta és elmosódásmentes képeket és videókat készít, akár a barátainkat filmezzük szórakozás közben, akár egy különösen fontos pillanatot örökítünk meg.

A dolgok egyszerűségét szem előtt tartva az S3500 a kompromisszummentes kreativitás szolgálatában áll. A 18 választható jelenetmód automatikusan optimalizálja a fényképezőgép beállításait a leggyakrabban előforduló képkészítési helyzetekhez, az Intelligens portré rendszer pedig automatikus felismerési technológiák tucatját kínálja, így az avatatlan felhasználók is remek képeket készíthetnek. A Glamour retusálási lehetőségek használatával a portrék az elvárásoknak megfelelőbbé tehetők, a retusálási menüben pedig számos, a képek azonnali javítására szolgáló lehetőség található (például Gyors effektusok mód lejátszáskor). Ide tartozik például a Kiválasztott szín is, amely a képet fekete-fehérré alakítja át, majd a kiválasztott színekkel újraszínezi, a Csillogás pedig csillogó effektust ad a fényes objektumokhoz.

 

 

Miután elkészítettük a képeket, a 20 megapixeles CCD-érzékelő által garantált kiváló részletességnek köszönhetően a hatalmas felbontás lehetővé teszi a nagy méretű nyomtatást, így nincs akadálya annak, hogy megörökített emlékeinket keretbe foglaljuk. A képeket továbbá meg is oszthatjuk X2-es (vagy későbbi) Eye-Fi kártya használatával, illetve a digitális fényképeket JPEG-formátumban továbbíthatjuk közvetlenül okostelefonra vagy számítógépre.

A kezdő filmkészítők imádni fogják a HD (720p) videorögzítést, amelyhez csak egyetlen külön filmrögzítő gombot kell megnyomniuk. A legjobb pillanatok azonnal megörökíthetők és lejátszhatók a 6,7 cm-es LCD-kijelzőn. A kijelző fényerőmódosítása erős napfényben és gyenge fényviszonyok között is tiszta képkészítést és lejátszást tesz lehetővé.

A COOLPIX S3500 február 22-én landol a piacon, nyolc színben (lila, ezüst, fekete, piros, narancs, rózsaszín, rózsaszín mintás és kék mintás) lesz beszerezhető.

Ha további információkat szeretnél a termékkel kapcsolatban, keresd fel a www.nikon.hu webhelyet.