HTC Desire P – Hivatalosan is

Farkas Norman, 2013. április 2. 10:08

A középkategóriás Desire P tegnap hivatalosan bemutatkozott a HTC anyaországában, Tajvanon. A kétmagos processzorra és 4,3 hüvelykes kijelzővel szerelt újdonságot a Chungwa Telecom exkluzív modelljeként ismerhette meg a nagyközönség.

A Chungwa Telecomnál, Tajvan legnagyobb telekommunikációs vállalatánál debütált a HTC legújabb alsó-középkategóriás okostelefonja, a Desire P.

A nemrég kiszivárgott fotókon felbukkant készülék Sense 4.1 kezelőfelülettel felturbózott Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich operációs rendszerrel, 1GHz-es kétmagos processzorral, 768MB RAM-mal, 4GB belső tárhellyel, microSD kártyafoglalattal, 8 megapixeles, LED vakuval segített kamerával, 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású Super LCD2 érintőképernyővel és 1620mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Természetesen a WiFi, a GPS és Bluetooth modul, valamint a Beats Audio hangrendszer és a HSPA modem sem maradt ki a telefon repertoárjából.

A piros és fekete színekben megjelenő mobil külsejét tekintve sokban hasonlít a One SV modellhez, házát barátságos, lekerekített sarkok határolják.

A Desire P ára körülbelül 364 dollár körül alakul, s egyelőre rejtély, hogy Tajvanon kívül egyéb régiókban is megjelenik-e a jövőben.

 

[Forrás: Unwired View]