Yahoo frissítések mobileszközökre

Czipperer Dia, 2013. április 18. 17:39

A Yahoo Mail (levelező) alkalmazás bővíti elérhetőségeit iPad és Android táblagépeken, miközben az új Weather (időjárás) applikáció iPhone-on landolt.

A mai napon (április 18.) mutatta be a Yahoo iPadre és Androidra optimalizált Mail alkalmazását, valamint az iPhone-ra optimalizált Weather applikációját.

A Yahoo levelezőalkalmazásának új verziója kihasználja a táblagépek nagyobb méretét. A teljes képernyős olvasási mód lehetővé teszi, hogy úgy olvassa az e-mail üzeneteket, mintha újságot olvasna. Az eszköztár segítségével üzeneteinket továbbíthatjuk, kukába dobhatjuk, külön mappába rakhatjuk, és csillaggal is megjelölhetjük. Ezeket bármikor külön mappába helyezhetjük.

 

 

Az alkalmazás sokkal több nyelvet támogat, beleértve a román, thai, indonéz, vietnámi, holland, svéd és görög nyelveket is. Már letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről.

A Yahoo még egy újdonsággal rukkolt elő, méghozzá egy időjárás alkalmazással kifejezetten iPhone-ra. Heti időjárás előrejelzést és a helyi időjárás-jelentést is követheted telefonodon (óránkénti frissítéssel), valamint a térképen is böngészhetsz. Helyeket lehet hozzáadni vagy eltávolítani a világ minden tájáról.

 

 

Az applikáció a Flickrt is használja, vagyis nemcsak az aktuális időjárási viszonyokat mutatja meg a készüléken, hanem a városod időjárásáról készült képet is elküldi neked. Ez az alkalmazás szintén letölthető az AppStore-ból.

 

 

Forrás: CNET.com, cultofmac.com