HTC Desire L – Három színben

Farkas Norman, 2013. április 22. 12:00

A HTC bemutatta legújabb középkategóriás okostelefonját, a Desire L-t. A Tajvanon debütáló mobil a megszokott fekete és fehér verziók mellett rózsaszín árnyalatban is megjelenik, így már piaci premierjétől fogva kimondottan vonzó ajánlatot jelenthet a hölgyek számára.

A HTC anyaországában rántotta le a leplet legújabb középmezőnybe szánt üdvöskéjéről, mely a Desire L nevet kapta. A 128 x 66,9 x 8,9 milliméteres és 118 grammos készülék felszereltsége tökéletesen illeszkedik a középkategóriába. Működéséért egy kétmagos, 1GHz-es processzor felel, amit 1GB RAM, 4GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat és 1800mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Képalkotási képességeiről egy 5 megapixeles, f/2 fényerejű optikával bíró BSI kamera gondoskodik, melyet LED villanó segít gyenge fényviszonyok között. Az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő mobil előlapján egy 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású (WVGA) S-LCD2 érintőképernyő kapott helyet, mely élénk színekkel és éles képpel kecsegtet. Természetesen a HSPA modem, a WiFi, a Bluetooth és a GPS modul, illetve a Beats Audio hangrendszer sem hiányzik az új Desire repertoárjából.

Az újdonság Tajvanon kerül piacra, várható ára egyelőre ismeretlen. Érdekesség, hogy a HTC nem várt a rózsaszín Desire L bemutatásával, hogy elhúzza a készülék aktualitását, így a hölgyek örömére a készülék az első perctől kezdve három színben (fekete, fehér, pink) lesz elérhető.

 

 

[Forrás: Unwired View]