Új LG táblagép idén?

Farkas Norman, 2013. május 8. 14:12

Az LG egy ideje nem rukkolt elő táblagéppel, ám ennek hamarosan vége, hiszen a legfrissebb hírek szerint a harmadik negyedév során bemutatkozhat az Optimus Pad utódja.

Meglepő pletyka érkezett a kisebbik dél-koreai gyártóról: a friss pletykák szerint a harmadik negyedév során megjelenhet a cég új, várhatóan Android operációs rendszer köré épülő táblagépe.

A hír azért váratlan, mert az LG a 2011-ben piacra dobott Optimus Pad tabletet követően nem rukkolt elő újabb masinával. Egyébként ennek fő oka az lehetett, hogy a Tegra 2 processzorral szerelt készülék furcsa módon nem kapott térhatású megjelenítőt a 3D hatású fotók rögzítésére alkalmas kamerája mellé, így nem arathatott osztatlan sikert a felhasználók körében.

Most – két és fél évvel az Optimus Pad premierje után – a felfelé ívelő pénzügyi eredményeken felbuzdulva és az egyre terebélyesebb táblagép piacot látva születhetett meg a cég vezetőinek fejében egy új tablet piacra dobásának ötlete.

Egyelőre sajnos semmilyen konkrét információ nincs a készülék technikai felszereltségéről, de reméljük, hogy hamarosan megjelennek az első kiszivárgott részletek.

 




 

[Forrás: Übergizmo]