HTC One Mini – augusztus 3-tól?

Farkas Norman, 2013. július 2. 15:52

A HTC One kompakt változatára állítólag nem kell már sokat várni, ugyanis augusztus 3-án jelenik meg a német O2 szolgáltató kínálatában.

A Teltarif értesülései szerint augusztus 3-án kerül be a német O2 kínálatába a HTC One Mini, azaz a tajvani gyártó idei csúcsmodelljének kompakt kiadása. A készülék várható áráról még nincs infó, de ha a HTC igazán nagy sikert szeretne elérni a mobillal, akkor valamivel olcsóbban teszi elérhetővé a Samsung Galaxy S4 Mininél – mely egyébként a One Mini elsőszámú ellenfelének tekinthető.

Sajnos egyelőre nincsenek hivatalos forrásból származó adatok a telefon technikai paramétereiről sem, de a korábbi pletykák szerint 4,3 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású érintőképernyőt, kétmagos processzort, UltraPixel kamerát, BoomSound előlapi hangszórópárt, Beats Audio hangrendszert és – ugyancsak a nagy testvértől örökölt – unibody alumínium házat tudhat magáénak. A készülék fedélzetén az Android 4.2 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot, méghozzá Sense 5 kezelőfelülettel felturbózva.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]