Yellow Jacket – Sokkolós iPhone tok, baráti áron

Farkas Norman, 2013. július 15. 15:19

Ha iPhone 4 vagy 4S mobilod van és félsz, hogy megtámadnak az utcán, akkor jó hírünk van a számodra! Létezik ugyanis egy iPhone tok, amely beépített elektromos sokkolót tartalmaz, így hatékony önvédelmi eszköznek is minősül amellett, hogy óvja a telefonodat.

Épp a város leghírhedtebb környékén kell átslisszolnod és félsz, hogy nem lesz zavartalan az utad? Jól jön ilyenkor egy önvédelmi fegyver, amivel nem csak nyugodtabban sétálgathatsz az utcákon, hanem sikeresen meg is óvhatod magad a nemkívánatos személyektől. Nos, amennyiben iPhone 4 vagy 4S készüléked van, tökéletes társad lehet a fenti helyzetben az Indiegogo-n nagy sikert aratott Yellow Jacket tok, mely 650.000 voltos beépített elektromos sokkolót tartalmaz.

A plusz akkumulátor és a sokkoló jelenléte miatt kissé vastag kiegészítő egyelőre csak feketében érhető el, de később rózsaszín, fehér és sárga színekben is meg fog jelenni, ára pedig 139,99 dollár (kb. 31 ezer forint). Érdekesség, hogy a sokkoló akkumulátora szükség esetén a telefon pótakkumulátoraként is szolgálhat.

Természetesen a Yellow Jacket tervezői figyelmet szenteltek arra is, hogy a leendő tulajdonosok ne üssék ki magukat véletlenül, ezért egy biztonsági kapcsolóval kombinált reteszt is építettek a kütyübe.

Bár a sokkolóval ötvözött iPhone tok nagy ötlet és sokan látják benne a nyugtalan éjszakai séták elűzőjét, néhány országban törvénybe ütközik a birtoklása, használata, így vásárlás előtt nem árt tájékozódni a jogszabályokról.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]