Könyveket is szerezhetünk a Google Play áruházból

Czipperer Dia, 2013. július 19. 15:25

Mostantól könyveket is letölthetünk a magyar Google Play áruházból. Android, iOS készülékekre, valamint asztali gépekre is válogathatnak a kínálatból mostantól a magyar felhasználók is.

Egy kattintással megvásárolhatjuk a világirodalom nagy klasszikusait vagy a világ kedvenc bestsellereit. Ezeket a könyveket bármikor, akár internetkapcsolat nélkül is olvashatjuk. És, ami a legjobb az egészben: minden telefonon, tableten, számítógépen azonnal megtaláljuk, ha bejelentkezünk saját Google fiókunkba.

 

 

A készülékek között gond nélkül válthatunk. Kezdhetjük az olvasást telefonon, folytathatjuk táblagépen, és akár asztali PC-n is befejezhetjük. Nem kell elölről kezdenünk, ottfolytathatjuk, ahol előzőleg abbahagytuk, hiszen a Google fiókunknak köszönhetően automatikusan szinkronizálódik tevékenységünk bármelyik készülékünkre.

 

 

Egyelőre magyar kiadók nem szerepelnek a listán, még csak a nemzetközi kínálat nyílt meg, de ezzel a lépéssel a hazaiak előtt is megnyílt az út, és a Google reméli, minél többen csatlakoznak majd.

 

A Google Play-ben e-könyvek, alkalmazások és játékok milliói közül válogathatnak az internetezők.