Itt a Galaxy Note III látványterve és részleges tudáslistája

Farkas Norman, 2013. július 19. 16:41

Napvilágra került a Samsung szeptember harmadikán bemutatkozó okostelefon-tablet hibridjének látványterve és részleges specifikációja. Ha hihetünk a rajzoknak és az infóknak, a Galaxy Note III a már megszokott „szappantartó” formával és elképesztően erős hardverrel érkezik.

Újabb hírek érkeztek a dél-koreai óriás bemutatás előtt álló phablet készülékéről, a Galaxy Note III-ról. A Sim Only Radar jóvoltából egyrészt megtudhattuk, hogy miként lesz ábrázolva a kütyü a hozzá mellékelt használati útmutatóban. Az alant látható rajzok alapján a Samsung megtartja a Galaxy S III és S4 esetén alkalmazott formát, amit a természet elemei ihlettek, s lényegében egy szappantartóra emlékeztet. A tervek mellett néhány, a Note III tudásával kapcsolatos infó is napvilágra került. Ezek közül a legérdekesebb, hogy a telefon elméletileg 13 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik, amit xenon villanó segít gyenge fényviszonyok között. A kényelmes fotózás érdekében pedig egy dedikált exponáló gomb is helyet kap a készüléken.

 

 

A leleplezett tudáslistát tovább böngészve 5,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) Super AMOLED érintőképernyőt, Android 4.2 vagy 4.3 Jelly Bean operációs rendszert, négymagos, 2,3GHz-es Snapdragon 800 vagy nyolcmagos Exynos 5 Octa processzort találunk. Valószínűleg több verzióban is kiadásra kerül a csúcsmodell, így különböző konfigurációkkal hódíthat a világ más-más pontjain.

Még több homályos folt van a Note III külső megjelenésével és specifikációjával kapcsolatban, melyek kitisztulására csak a szeptember 3-ra várható bemutatón kerülhet sor.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]