Már biztos: 5,7 colos kijelzővel és 3GB RAM-mal jön a Galaxy Note III

Farkas Norman, 2013. július 29. 12:04

Dél-koreai források megerősítették, hogy a Samsung szeptember elején bemutatkozó okostelefon-táblagép hibridje 5,7 hüvelykes Full HD megjelenítővel, 3GB RAM-mal és Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel landol a piacon.

Némi csend után újra felbukkant egy hír a Samsung ősz legelején bemutatkozó phablet készülékéről, pontosabban annak specifikációjáról. A Galaxy Note III néven érkező óriásmobil dél-koreai belső források szerint a korábbi pletykáknak megfelelően 5,7 hüvelykes érintőképernyővel, 3GB RAM-mal és – a múlt héten leleplezett – Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel hódít majd. Ez nem minden, ugyanis a jövevény állítólag több verzióban kerül piacra: az LTE, illetve a még sebesebb LTE Advance adatátvitelre képes kiadásokban Qualcomm Snapdragon 800 processzor teljesíthet szolgálatot (ilyet lehet majd venni majd pl. Koreában), míg az LTE hálózati lefedettség nélküli régiókban az új Exynos Octa processzorral hajtott variáns kerül fel az üzletek polcaira.

A telefon előlapján elterülő kijelző a trendeknek megfelelően 1920 x 1080 pixel, azaz Full HD felbontású, 5,7 colos méretét pedig (ami 0,2 hüvelykkel nagyobb, mint az elődmodellé) állítólag hosszas mérlegelés után határozta meg a gyártó.

 



 

[Forrás: Unwired View]