Panasonic LUMIX GX7 – technológiai újdonságok klasszikus külsőben

Kütyü Magazin, 2013. augusztus 2. 14:51

A Panasonic ma bejelentette, hogy megkezdi LUMIX DMC-GX7 márkajelű modellje forgalmazását. A kifejezetten elegáns megjelenésű, új készülék a LUMIX G digitális, tükör nélküli (DSLM), prémium kategóriás fényképezőgépek családjának legújabb tagja.

 A LUMIX DMC-GX7 azért tarthat számot a fotózás szerelmeseinek érdeklődésére, mert gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget biztosít, és tág teret nyújt az egyéni kreativitás kibontakoztatására a manuálisan állítható kreatív vezérlők segítségével, és a világ első olyan DSLM fényképezőgépe, amely 90 fokban dönthető, beépített keresővel rendelkezik. Ez utóbbinak köszönhetően bármilyen látószögből tökéletes kép készíthető a géppel.

A LUMIX DMC-GX7 mind a minőség, mind pedig a dizájn tekintetében prémium kategóriás gépnek számít. A retró stílusú fényképezőgép az újonnan kifejlesztett 16 megapixeles digitális Live MOS szenzor és a Venus Engine képfeldolgozó elektronika kombinációjával kiváló képminőséget biztosít gyenge megvilágítás mellett is.

 

A LUMIX DMC-GX7 szárnyakat ad az egyéni kreativitásnak:

 

· Kiváló képminőség:

· Gyors és precíz működés:

· A fényképezés teljes szabadsága:

· Gyorsaság a váratlan helyzetek megörökítéséért:

· A kreatív fotósok kedvence:

Várható ár és forgalmazási helyek:

A készülék előreláthatóan 2013 szeptemberében kerül az üzeletekbe az alábbi ajánlott fogyasztói árakkal: