Bemutatkozott az Acer Liquid Z3

Farkas Norman, 2013. augusztus 5. 16:20

Az Acer bemutatta új, belépőszintű droidját, mely Liquid Z3 névre hallgat. Az egy- és kétkártyás változatban is piacra kerülő okostelefon kedvező áron nyújt a kategóriában átlagos tudást, így tökéletes társra lelhetnek benne azok a felhasználók, akik egy egyszerű és megbízható okostelefonra vágynak, de nem szeretnének egy vagyont kiadni rá.

Az Acer újabb készülékkel bővítette okostelefon kínálatát. Ezúttal egy belépőszintű modell került be a portfólióba, mely a Liquid Z3 nevet kapta.

Az újdonság semmilyen fronton nem akar nagyot durrantani, barátságos külsővel, 3,5 hüvelykes érintőképernyővel, 1GHz-es, kétmagos processzorral, 4GB belső tárhellyel és 3 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik.  Ezek fényében a Liquid Z3 azon felhasználók számára lehet ideális választás, akik egy olcsó és megbízható okostelefonra vágynak, amit nagyon ritkán használnak a pillanatok megörökítésére, s fel sem merül bennük, hogy benchmark teszteredményekkel villogjanak.

A készülék legizgalmasabb funkciója a praktikumot szolgálja: előre megadott működési üzemmódok (Classic, Basic, Senior és Keypad mód) közül választhatunk, melyek révén néhány érintéssel állíthatjuk be több funkció állapotát az aktuális igényeinknek megfelelően. A másik hasznos dolog a telefon kapcsán, hogy nem csak egy-, hanem kétkártyás változatban is elérhető lesz.

A Z3 augusztus közepén landol az európai piacon, várható ára 99 euró, azaz cirka 29 ezer forint körül alakul.

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]