Ajándék Xbox Gold Live tagságot kapnak az Office 365 vásárlók

Kütyü Magazin, 2013. augusztus 6. 16:56

Azok, akik 2013. szeptember 28-ig megvásárolják az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját, egy éves Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek révén nem csak az irodai és iskolai feladatok hatékony elvégzését segítő alkalmazáscsomaghoz jutnak hozzá, hanem számos, az Xbox konzoljukhoz kapcsolódó lehetőségre tesznek szert, melyek révén még felhőtlenebbül szórakozhatnak.

Szeptember közeledtével várhatóan egyre több otthoni számítógépre kerül az iskolai feladatok megoldásához ma már nélkülözhetetlen szövegszerkesztő, táblázatkezelő vagy prezentációkészítő. Az Office 365 amellett, hogy tökéletes megoldást nyújt ezen problémákra, és a vele elkészített dokumentumok a felhő segítségével bárhonnan elérhetők, most még a munka utáni édes kikapcsolódáshoz is hozzásegíti a felhasználókat.

Mindazok, akik az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját vásárolják meg 2013. szeptember 28-ig, 12 havi Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek révén Xbox konzoljukon korlátlanul kiélvezhetik a többszemélyes online játékmódban rejlő lehetőségeket, másoknál korábban tölthetnek le ingyenes játékdemókat, különleges kedvezményekben részesülhetnek, mentett játékállásaikat pedig a felhő alapú technológiának köszönhetően bárhonnan elérhetik.

 

 

Az Xbox Live és az Office 365-be tartozó Word, Excel, PowerPoint, OneNote és Outlook programok mellett ráadásul a felhasználók 20 Gb-nyi online 

SkyDrive tárhelyet, valamint havi 60 perc Skype-hívást kapnak a világ bármely részére.

 

További infót itt találsz a Microsoft akciójáról.