Nagy teljesítmény zsebre vágható méretben

Kütyü Magazin - 2019. február 19.

Lehet a téma közel vagy távol a Panasonic népszerű TZ (Travel Zoom) sorozatának legújabb tagjával biztosan képes lesz lencsevégre kapni. A 30x optikai zoommal rendelkező, könnyen zsebre vágható fényképezőgép ideális útitárs. 

20,3 megapixeles nagy felbontású képérzékelőjével és nagy sebességű 4K Fotó és Videó sorozatfelvételével, valamint további fantasztikus funkcióival a TZ95 mindig segítségére lesz, hogy megmaradjanak emlékeiben az élet legcsodálatosabb pillanatai. A dönthető hátsó kijelzővel és a vadonatúj nagy felbontású élőképes keresővel (LVF - Live View Finder) még egyszerűbben komponálhatja saját elképzelései szerint a képeket. 

Fő funkciók

A Lumix TZ95 számos fejlett funkciót kínál, hogy mindig a legjobb képet hozhassa ki a pillanatból. 

A 24 mm-es (35 mm-es egyenérték) ultraszéles-látószögű objektív tökéletesen használható tájképekhez, a 30x optikai zoommal pedig fantasztikus közelképek készíthetők a távolból. A Power O.I.S. optikai képstabilizátor a kézremegés semlegesítésével még erős zoomolásnál is megőrzi a képek élességét, a zoomkomponáló segéddel (Zoom Compose Assist) pedig mindig rajta maradhat a mozgó témán, még akkor is, amikor az alany kilép a látómezőből. További műszaki jellemzők: 

  • 1/2,3 hüvelykes Live MOS képérzékelő, 20,3 megapixeles felbontással
  • Ultragyors auto fókusz és gyors sorozatfelvétel a mozgó alanyokhoz (AFS: 10 kép/mp, AFC: 5 kép/mp).
  • RAW formátumú képek és manuális beállítás, vagy teljesen automatikus üzemmód a kezdő fotósoknak.
  • 3,0 hüvelykes, 1040K képpontos, 180 fokban elforgatható statikus érintőkijelző, ami ideális a szelfikészítéshez.
  • A 0,21 hüvelykes, 2330K képpont egyenértékű élőképes kereső (LVF) még több lehetőséget nyújt a képek megalkotásához.
  • Engedje szabadon a kreativitását a 22 digitális szűrővel, amelyeket a panorámaképeknél is alkalmazhat.

Élvezze a 4K teljesítményét

A 4K Fotó funkcióval minden eddiginél egyszerűbben örökítheti meg a pillanatot. Ezzel az izgalmas technológiával 30 képkocka per másodperces sebességgel rögzítheti az elillanó élményeket, hogy aztán a legjobb képet 8 megapixeles JPEG fájlban menthesse el. 

Az új automatikus jelölő funkció (Auto Marking) segít a legjobb kép kiválasztásában, hogy gyorsan és egyszerűen tudjon dönteni. A sorozatkomponálás (Sequence Composition) használatával pedig több képet egyesíthet a szokatlan „stromotion” hatás eléréséhez. 

A szelfiket is feljavítja a 4K Fotó funkció, amellyel kiválasztható az a kép, amin mindenki mosolyog vagy a legjobban látszik egy mozgó háttér.

Mindig felkészülten 

A beépített Bluetooth és Wi-Fi csatlakoztathatósággal bármikor könnyedén megoszthatja élményeit családtagjaival és barátaival. A BLE (Bluetooth Low Energy) adatátvitellel a képeket automatikusan átmásolhatja okostelefonjára vagy tabletjére, hogy megoszthassa azokat a közösségi oldalakon. A GPS-címke gondoskodik róla, hogy soha ne merüljenek feledésbe azok a különleges helyek, amelyeket meglátogatott. Ráadásul, miután a TZ95 fényképezőgépet csatlakoztatta az okostelefonjához vagy tabletjéhez távirányítással is tud képet készíteni, ami ideális megoldás a csoportos szelfikhez és a nyaralási képekhez. 

A TZ95 hosszú akkumulátor üzemidőt biztosít, ami körülbelül 380 képre elegendő töltésenként, de ha mégis lemerülne a fényképezőgép, akkor akár USB csatlakozással is tölthető útközben, hogy mindig rá tudjon tölteni, bármerre is jár. 

Vissza