A QNAP kiadja a Qfile Pro mobilalkalmazást

Kütyü Magazin - 2023. június 7.

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

A kifinomult felhasználói felület lehetővé teszi a felhasználóknak a fájlok egyszerű biztonsági mentését mobileszközökről a NAS-ra, a gyors böngészést, hozzáférést, streamelést és a NAS-fájlok megosztását A QNAP fokozatosan új funkciókat fog hozzáadni, például az „Utoljára/Legutóbb” füleket és a Qsync integrációt a felhasználói élmény folyamatos javításáért.

„A mobiladatok biztonsága kritikus fontosságú a modern felhasználóknak, azonban a biztonsági mentés mindig zavaró tud lenni az egyre növekvő adatmennyiség és a felhőtárolás költségei miatt” – nyilatkozta Jimmy Tan, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Egy QNAP NAS nagyobb és megfizethetőbb tárhelyet biztosít hosszú távon a felhőszolgáltatásokhoz képest, és a vadonatúj Qfile Próval a mobileszközökről NAS-ra történő biztonsági mentés sokkal korszerűbbé válik. Hiszünk benne, hogy a QNAP nagyszerű tárolási megoldás az otthoni felhasználóknak, alkotóknak és vállalkozásoknak.”

 

 

Qfile Pro funkciók

• Fényképek/videók biztonsági mentése mobileszközről a NAS-ra

Automatikus mentést készít a mobilos fényképekről/videókról a felhasználói beállítások alapján.

• NAS-fájlok kezelése mobileszközökkel

A felhasználók böngészhetnek, hozzáférhetnek és streamelhetnek fájlokat NAS-rendszerükről, bárhol is legyenek.

• Biztonságos, mégis egyszerű kapcsolatok

A felhasználók egyszerű és biztonságos kapcsolattal érhetik el NAS-fájlokat a myQNAPcloudon keresztül. Nincs szükség UPnP- vagy porttovábbítási beállításokra.

• Fájltovábbítási központ fül

A felhasználók ellenőrizhetik az összes megosztott hivatkozást, a csapatmappát és a csoportokat/tagokat, akik hozzáférnek az egyes megosztási hivatkozásokhoz. Ez akkor hasznos, ha a felhasználók NAS-fájlokat osztanak meg családjukkal, barátaikkal, kollégáikkal vagy ügyfeleikkel. Rugalmas hozzáférési engedélybeállítások is rendelkezésre állnak.

• Legutolóbb feldolgozott fájlok

A Qfile Pro felismeri és felsorolja a közelmúltban megnyitott és törölt fájlokat, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy gyorsabban elérjék a kívánt fájlokat.

• Qsync integráció (2023 harmadik negyedévében lesz támogatott)

A Qfile Pro integrálni fogja a Qsync Prót. A Qfile Pro előzetes használata javasolt a NAS-mappák mobileszközökkel történő szinkronizálásához. A Qsync oldala a későbbiekben további információkkal bővül majd.

A Qfile Pro iOS-hez ingyenesen letölthető a Mobilalkalmazások gyűjtőoldalról. A Qfile Pro Android-hoz 2023 júliusban lesz elérhető.

Megjegyzés: A funkciók változhatnak, valamint előfordulhat, hogy nem minden QNAP termékhez állnak rendelkezésre.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás, QNAP
Vissza