Motorola szerviz szolgáltatás felső fokon

Kütyü magazin - 2008. december 1.
A Motorola, Inc. (NYSE: MOT) vállalati mobilitási üzletága ma bejelentette, hogy Service from the Start with Comprehensive Coverage  nevű, a cég mobil számítógépeire érvényes, díjnyertes szolgáltatási szerződésének hatályát mától a tartozékokra is kiterjeszti. A mobil számítógépek véletlen sérüléseire vonatkozó védelem ezentúl automatikusan érvényes az ezekkel a termékekkel együtt árusított csuklópántokra, akkufedelekre, érintőceruzákra és képernyővédőkre is.

A vevők a hardver megvásárlásának napjától nyugodtak lehetnek: bármi is sérül meg, akár a képernyő, akár a billentyűzet, a szolgáltatás fedezi a javítás költségét. A külső alkatrészekre vonatkozó garanciával a Motorola újabb tanújelét adja az ügyfelei iránti elhivatottságának: ügyfeleit nem terheli többé plusz kiadás a javításokkal kapcsolatban, csökkennek a készülékek birtoklásával járó költségek és a vevők a korábbinál is nyugodtabban összpontosíthatnak a vállalkozásuk ügyeire.

– A Service from the Start with Comprehensive Coverage szolgáltatás legújabb változatával a Motorola ismét új mércét állított fel a mobil számítógépek területén – jelentette ki Paul Stubbs, az ausztrál AirData Pty Ltd. belföldi ügyfelekért felelős igazgatója. – Ez a kibővített szolgáltatás úgy emeli vetélytársai fölé a Motorolát, hogy közben semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnunk, így minden ügyfelem nyugodt lehet afelől, hogy a berendezések esetleges sérülése semmilyen fennakadást nem okoz majd.

A kibővített Service from the Start with Comprehensive Coverage szolgáltatás a világ minden pontján elérhető az MC17-es, az MC1000-es és az MC9000-es sorozatú mobil számítógépekhez, valamint az MC35-ös, az MC70-es és az MC75-ös EDA (vállalati digitális asszisztens) modellekhez.

– A Service from the Start bevezetésével a Motorola újradefiniálta a ügyfélkiszolgálás fogalmát, mivel ezzel olyan védelmet biztosít a termékeinek, amely korábban teljesen ismeretlen volt ebben az ágazatban – mondta Tom Collins, a Motorola vállalati mobilitási üzletágának nemzetközi műveletekért felelős alelnöke. – A fedezett termékek körének kibővítésével a Motorola egyszerű módszert kínál ügyfeleinek a javítási költségek kalkulálhatóvá tételére, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben döntő előnynek számít.

A kibővített Service from the Start with Comprehensive Coverage szolgáltatás mától elérhető a Motorola értékesítői hálózatában és a Motorola PartnerSelect rendszerének tagjainál, de érvényes a már szerződött ügyfelekkel korábban megkötött átfogó szolgáltatási megállapodásokra is.

Vissza