Október 16-án debütál az Asus Padfone 2

Farkas Norman - 2012. szeptember 25.

Az Asus kiküldte a meghívókat az október 16-án Milánóban és Tajpejben megrendezésre kerülő sajtóeseményeire, melyeken a Padfone második generációja fog bemutatkozni.

Már nem sokáig kell várnunk az Asus Padfone utódjára, ugyanis a gyártó által kiküldött meghívók szerint október közepén Tajpejben és Milánóban is hivatalosan bemutatkozik a Padfone 2. Mivel a februári MWC-n bemutatott Padfone-nal nem árasztotta el a piacot az Asus, ezért nem rossz ötlet egy utód korai bevezetése, ráadásul az ünnepek közeledte miatt is jó az időzítés. Valószínűleg a gyártó ki szeretné aknázni a karácsonyi vásárlási lázban rejlő lehetőségeket, így az újdonság már december előtt felkerülhet az üzletek pocaira.

A Padfone 2 specifikációját egyelőre homály fedi, de a feltételezések és korábban kiszivárgott benchmark teszt szerint egy olyan négymagos Qualcomm Snapdragon processzor teljesíthet benne szolgálatot, mint amilyennek az Optimus G-ben is találkozhattunk. A készülékhez várhatóan egy tablet-dokkoló és egy billentyűzetes dokkoló is elérhető lesz, hiszen a sokoldalúság szinonimájává vált Padfone sorozat tagját köszönthetjük személyében.

 

[Forrás: Unwired View]

Kulcsszavak: okostelefon, hibrid, Asus
Vissza