Készül a Huawei Ascend W3

Farkas Norman - 2013. szeptember 12.

A friss hírek szerint jövő év elején, a CES során mutatkozik be a kínai gyártó harmadik középkategóriába szánt, Windows Phone rendszerű okostelefonja, mely logikusan az Ascend W3 nevet kapta.

A WPDang értesülései szerint a Huawei nem kapott különösebb szívbajt a Microsoft-Nokia akvizíció miatt, így gőzerővel dolgozik következő, s a sorban egyébként harmadik Windows Phone alapú okostelefonján.
Az Ascend W3 néven piacra kerülő jövevény várhatóan a 2014 januárjában megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronic Show) során mutatkozik be a nagyközönségnek. Ami a mobil technikai tudását és külső megjelenését illeti, egyelőre nincsenek pontos információk, de a pletykák szerint az Ascend D2 és az Ascend P6 között képez majd egyfajta "Windows ízű" átmenetet, s felszereltsége leginkább a Nokia Lumia 925-ét idézi. Érdekesség, hogy a W3 fémes köntösben érkezik, mely egyértelműen prémium érzetet kelt.

Mit gondolsz, a Huawei növelheti piaci részesedését a Microsoft mobil platformján egy jól felszerelt és ízléses, ugyanakkor vonzó árcédulával megáldott telefonnal, vagy inkább fel kellene adnia a reményt a Nokia hatalmas fölénye miatt?

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza