Útközben is feltöltve – Sony CP-V3

Farkas Norman - 2013. szeptember 16.

A Sony új ultrakompakt USB töltőjével nem kell attól félni, hogy a legfontosabb pillanatban kapcsol ki a mobiltelefon. A három színben választható zsebre szabott készülék gyors feltöltést tesz lehetővé utazás közben is. 

A CP-V3 bármely androidos okostelefon, iPhone, Windows Phone és Blackberry tulajdonos számára megoldást jelenthet a legrosszabb időpontban lemerülő készülékek feltöltésére, így egyetlen hívásról, SMS-ről vagy e-mailről sem kell lemaradni.

A mindennapokban kényelmes, gyors és egyszerű megoldást jelent a 1,5A-es kimenettel és 2800mAh kapacitással rendelkező hordozható USB-töltő. A Sony lítium-ion polimer technológiának köszönhetően a töltési kapacitás 90%-át tudja produkálni a készülék még 1000 töltés esetében is.

A mindössze 84 g tömegnek és a 19 mm vastagságnak köszönhetően a készülék akár zsebben is könnyen elfér. A stílusos töltő fehér, pasztellkék és lila színben is elérhető, így mindenki megtalálja a telefonjához és ízléséhez leginkább illeszkedő eszközt.

A telefonok vagy tabletek mini USB csatlakozóval kapcsolódnak a CP-V3 készülékhez, amely hálózatról és a számítógép USB portján keresztül is feltölthető.

A CP-V3 szeptemberben kerül fel az üzletek polcaira, hazánkban is elérhető lesz. A töltő ajánlott fogyasztói ára 39 dollár, azaz körülbelül 8 800 forint.

 

 

A Sony CP-V3 USB töltő főbb jellemzői:

 

 

Bemenet

DC 5V, 0.5A ~ 1.0A

Kimenet

DC 5V

1.5A (Max)

Méret (Sz x H x M mm)

38,8x99,0x19,0

Tömeg

Kb. 84 g

Töltési idő

kb. 60 perc
(Max 1.5A)

Akkumulátorkapacitás

2,800 mAh

Feltöltődési idő

Hálózatról

Kb. 3,5 óra

USB port

Kb. 6 óra

Működési hőmérséklet

0°C ~ 35°C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További infót a Sony oldalán találsz a termékről.

 

Kulcsszavak: Sony, töltő, USB
Vissza