Oppo N1 kedvcsináló videó

Farkas Norman - 2013. szeptember 17.

Szeptember 23-án mutatkozik be az Oppo következő csúcsmodellje, a Full HD kijelzővel és ütős kamerával felvértezett N1. A kínai gyártó egy kedvcsináló videóval próbálja feltüzelni a rajongók egyébként sem gyenge lelkesedését a jövevény iránt.

Az Oppo korábban anorexiás okostelefonja révén került reflektorfénybe, ám az abszolút felsőkategóriás, mégis viszonylag kedvező árú Find 5 megalkotásával a legismertebb prémium gyártók egyikévé vált. Hírnevéhez nagyban hozzájárult az is, hogy egy nemzetközi webáruházat nyitott, melyben ingyenes kiszállítással kínálja termékeit.

A kínai cég következő nagy dobása N1 névre hallgat, s szeptember 23-án tárul teljes valójában a nagyközönség elé, ám a rajongók napról új hírmorzsákat kapnak a gyártótól, így izgalmasabban telik a várakozás. Legutóbb például egy kb. fél perces kedvcsináló videó jelent meg a készülékről, mely alant látható.

 

 

Az Oppo számos ínycsiklandó hardvert, például 5,9 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású, rendkívül keskeny oldalsó kerettel határolt érintőkijelzőt, négymagos Snapdragon 800 processzort, hátlapi „touchpadet” és akár 8 másodperces expozícióval készülő éjszakai felvételek rögzítésére alkalmas kamerát pakolt a zászlóshajóba. A jövevény várható ára azonban – kategóriáját tekintve – viszonylag alacsony lesz, 4000 kínai jüan, azaz cirka 145 ezer forint körül alakul.

 

 

 

 

Kulcsszavak: teaser, videó, Oppo, Oppo N1
Vissza