Napokon belül piacon az LG Optimus Vu 3

Farkas Norman - 2013. szeptember 23.

Az LG bejelentette, hogy legújabb okostelefon-táblagép hibridje, az Optimus Vu 3 már ezen a héten elérhető lesz három dél-koreai mobilszolgáltató kínálatában. Az 5,2 colos kijelzővel szerelt jövevény a Samsung Galaxy Note 3 elsőszámú kihívójának ígérkezik.

Az LG büszkén osztotta meg a nagyközönséggel a hírt, miszerint új phablet készüléke, az Optimus Vu 3 szeptember 27-én – azaz pénteken – bekerül a dél-koreai SK Telecom, KT és LG U+ szolgáltatók kínálatába.

Az 5,2 hüvelykes, 1280 x 960 pixel felbontású és 4:3 képarányú IPS megjelenítővel szerelt újdonság kapacitív tollal és 13 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, meghajtásáért pedig egy négymagos, 2,26GHz-es Qualcomm Snapdragon 800 processzor felel, amit 2GB RAM, LTE modem és 2610mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A 132,1 x 85,6 x 9,4 milliméteres és 161 grammos Vu 3 fekete, fehér és világoskék (szinte babakék) színekben jelenik meg, ráadásul a kiegészítőket imádó felhasználók örömére egy kifejezetten rászabott QuickView tok is készül az LG műhelyében.

 

 

A kisebbik dél-koreai gyártó sajnos nem árulta el, hogy milyen árcédulával dobja piacra az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerű phabletet, de ha hihetünk a korábbi pletykáknak, olcsóbban juthatunk majd hozzá, mint a Samsung Galaxy Note 3-hoz.

Egyelőre nem esett szó az Optimus Vu 3 nemzetközi piacon való megjelenéséről, de a várakozások szerint hamarosan egyéb régiókban is elérhető lesz a készülék.

 

 

QuickView tok az LG Optimus Vu 3-hoz

 


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza