Galaxy Note 3 – ütősebb és visszafogottabb kiadásban is

Farkas Norman - 2013. szeptember 24.

A legfrissebb pletykák szerint októberen debütál a Samsung új okostelefon-táblagép hibridjének hajlított kijelzővel szerelt kiadása, novemberben pedig egy LCD kijelzővel és 8 megapixeles kamerával ellátott, „butított” Galaxy Note 3 is landolhat a piacon.

Bár a dél-koreai óriás legújabb phablet készüléke, a Galaxy Note 3 már hetekkel ezelőtt bemutatkozott az IFA 2013 szakkiállításon, a hozzá fűződő pletykaáradat nem szűnt meg hömpölyögni.

A legújabb mendemondák szerint már októberben megjelenhet a flexibilis OLED kijelzővel szerelt Note 3 változat, amely csak limitált darabszámban kerül piacra. Maga a készülék ugyan nem lesz hajlítható, s a megjelenítőjét sem csavargathatjuk, mivel azt már a gyártási folyamat során meghajlítják, mindenképp izgalmas masinának ígérkezik. Főként a technológiai megszállottak számára lehet érdekes a fejlődésben mérföldkövet jelölő készülék, hiszen funkcionalitásán nem sokat dob a hajlított OLED panel.

A pletykák novemberre is jósolnak egy új Galaxy Note 3 variánst, mely az októberre várható testvérétől eltérően gyengébb és olcsóbb lesz az alapmodellnél. A fejlődő piacokra szánt, pénztárcabarát Note 3 állítólag 30%-kal kerül majd kevesebbe. Az alacsonyabb ár velejárója, hogy AMOLED helyett LCD kijelző, 13 megapixeles helyett pedig 8 megapixeles kamera kerül a készülékbe.

 



 

[Forrás: Unwired View]

Vissza