Dell Venue 8 tablet – Android Jelly Bean a fedélzeten

Farkas Norman - 2013. október 2.

A friss infók szerint egyéb, Windows alapú modellek mellett egy Android 4.2.2 Jelly Bean rendszerű táblagép is készül a Dell boszorkánykonyhájában, mely neve alapján 8 hüvelykes megjelenítőt tudhat magáénak.

Bár a közelmúltban csak arról hallottunk, hogy Windows rendszerű kütyükkel készül a Dell, az alábbi képernyőfotó valami másról árulkodik. Amennyiben ugyanis hihetünk a Wi-Fi modul jóváhagyásához kapcsolódó képnek, egy Android rendszerű táblagépen ügyködik az amerikai gyártó.

A Venue 8 nevű táblagép specifikációjáról és megjelenésének várható dátumáról egyelőre nincs információ, de annyit már biztosra vehetünk, hogy WiFi (802.11a/b/g/n) modullal rendelkezik és fedélzetén az Android 4.2.2 Jelly Bean teljesít szolgálatot.

A gép nevéből arra következtethetünk, hogy előlapján egy nyolchüvelykes érintőképernyő terül el. A jelenlegi piaci helyzetben célszerű lenne a Dell részéről, ha egy Intel Bay Trailer alapú processzort, például egy 1.33GHz-es Atom Z3740-est, vagy egy 1,5GHz-en ketyegő Atom Z3770-est pakolna a készülékbe.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza