Pigmentalapú címkenyomtató az Epson műhelyéből

Kütyü Magazin - 2013. október 2.

Az Epson bemutatta a TM-C3500 címkenyomtatót, amely számos iparág számára kínál megoldást a színes címkék házon belüli nyomtatására. A készülék festékalapú tinta helyett pigmentalapú tintát használ. Ennek köszönhetően olyan tartós, színes címkék nyomtatására van lehetőség, amelyek gyorsan száradnak, valamint kenődés-, víz- és fakulásállóak.

A gyártóipar, vegyipar, egészségügy, kiskereskedelem és rendezvényipar igényeinek megfelelően tervezett nyomtató lehetővé teszi a vállalatoknak, hogy saját címkéket nyomtassanak házon belül, így a hosszú kiszállítási idő és a címkegyártás magas költségei egyaránt kiküszöbölhetők. A TM-C3500 szélesebb körű konfigurációs beállításainak köszönhetően a felhasználók könnyedén testreszabhatják a címkéket.

A DURABrite Ultra tintapatronok költséghatékony működést biztosítanak, mivel csak a kifogyott színt szükséges pótolni. A festékalapú tintapatronokhoz képest a pigmentalapú tintával nyomtatott címkék, vonalkódok, feliratok és jegyek tartósabbak, jobb minőségűek és hosszabb élettartamúak. Az LCD kijelzőn a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, és értesülhetnek róla, ha szükségessé válik egy patron cseréje.

„A TM-C3500 nyomtatóval sokféle alakú és méretű címke készíthető. A készülék akár 103 mm/mp-es sebességgel is képes dolgozni, beépített automata vágóval rendelkezik, valamint többféle hordozóra is nyomtat. A TM-C3500 ezen tulajdonságai ideálissá teszik olyan cégek számára, amelyek kis és közepes nyomtatási mennyiségekhez keresnek könnyen kezelhető színes címkenyomtatót.” – mondta Ivan Tanev, az Epson Europe termékmenedzsere.

A TM-C3500 nyomtató 2013 szeptemberétől kapható.

 

 

A TM-C3500 nyomtató főbb jellemzői:

- Igény szerinti színes címke-, jegy- és feliratnyomtatás

- Címkenyomtatás akár 103 mm/mp sebességgel

- Költségtakarékos: Színenként cserélhető tintapatronok

- Az LCD kijelzőn könnyen követhetők a tintaszintek és a nyomtató állapota

- Kiváló minőségű nyomatok, sokféle anyagra, többek között matt és fényes bevonatú papírokra, illetve műanyag hordozókra többféle formátumban és méretben

- Gyorsan száradó DURABrite Ultra tintapatronok professzionális, vízálló és kenődésmentes dokumentumok nyomtatásához

- Az Epson automata fúvóka-ellenőrző technológiája (AID) észleli a fúvóka elzáródását vagy a kimaradó pixeleket a vonalkódokban

- Beépített automatikus papírvágó

- Teljes kezelés frontoldalról, beleértve a kellékanyagok cseréjét is

- Telepítő szoftver

 

 

Vissza