Telekom Next: korlátlan SMS, beszélgetés és 4G mobilnet

Kütyü Magazin - 2013. október 8.

A Magyar Telekom megújítja Next díjcsomagját, mind a lakossági, mind pedig az üzleti ügyfelek részére. A lakossági ügyfelek november 1-jétől élvezhetik az akciós ajánlatot.

A lakossági ügyfeleknek november 1-től, üzleti ügyfeleknek október második felében induló és december 31-ig kínált akciós ajánlat az eddiginél kedvezőbb díjszabással biztosítja a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket a felhasználóknak. A csomagok emellett benne foglalt – 4G/LTE hálózaton is felhasználható – adatmennyiséget és sokszínű 4G-képes készülékválasztékot, valamint további kedvezményeket és előnyöket is nyújtanak a Telekom ügyfeleinek.

A Telekom a megújult Next díjcsomagjaihoz a benne foglalt adatmennyiség és a készülékválaszték mellett elválaszthatatlanul hozzátartozik a szupergyors adatsebesség és a gyorsan bővülő 4G mobilhálózat is. A Telekom az otthoni kommunikáció felhasználóinak is elérhetővé teszi a korlátlan szabadság élményét nyújtó, megújult Next ajánlatot a társkártyának köszönhetően. A Next csomagok meglevő előfizetőinek a Telekom kidolgozza a megújult díjcsomagokra történő váltás lehetőségét is.

Az egyszerűség és átláthatóság jegyében kialakított új Next ajánlatokkal a Telekom versenyképes havidíjat is kínál ügyfeleinek. A készülék nélkül megrendelt, korlátlan belföldi beszélgetéseket és SMS-eket, valamint 500 MB adatmennyiséget tartalmazó lakossági Next M díjcsomag 10 990 Ft-os havidíjért, a hálózaton belüli korlátlan beszélgetéseket és 500 MB adatmennyiséget biztosító Next S pedig már 6490 Ft-ért is elérhető a Telekom ügyfeleinek, akik így akár 5 millió Telekom-ügyféllel beszélhetnek korlátlanul. A Kapcsolat program keretében a szolgáltató további kedvezményekkel is meg szeretné hálálni ügyfelei hűségét és bizalmát, így a Next M már 9990 Ft-ért, a Next S pedig már 5490 Ft-ért is elérhető lesz a hűségprogramnak köszönhetően.

Üzleti felhasználók részére – a vállalkozás által előfizetett SIM-kártyák számától függően – már akár 9990 Ft havidíjért kínálja az 500 MB adatmennyiséget tartalmazó Next Business csomagot a Telekom, amelyhez ügyfeleink meghatározott feltételek mellett 0 Ft-ért okostelefont is kaphatnak, és kedvező áron többlet adatmennyiséget vásárolhatnak.

A korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli beszélgetéseket és SMS-eket tartalmazó a Next díjcsomagokat áprilistól vezette be a Telekom. A megújuló Next díjcsomagokról és a kapcsolódó kivételes készülékkínálatról a közeljövőben részletes tájékoztatást is közzétesz a szolgáltató.

 

 

Vissza