Angry Birds Go! – dühös madarak a volánnál [Videó]

Farkas Norman - 2013. október 16.

Android és iOS platformon is elérhető lesz december 11-től a Rovio új játéka, melynek főszereplői a jól ismert dühös madarak. Az Angry Birds Go! játékmenete egy mókás autóverseny köré épül, tehát merőben eltér a sorozat korábbi tagjaitól.

Az Angry Birds rengeteget változott megjelenése óta, s nyilván ez is hozzájárult töretlen sikeréhez, mely egyedülálló a világon. A játékot fejlesztő Rovio most egy új kiadáson dolgozik, mely Angry Birds Go! néven lesz elérhető december 11-től. Az Android és iOS platformokon egyaránt megjelenő játék lényege sokban különbözik attól, ami a sorozat korábbi tagjaiban fogadott bennünket, kis túlzással csak a szereplők maradtak a régiek. Míg eddig csúzlival lövöldözhettük a gonosz malacokat, addig a Go!-ban egy Lego Racers-szerű gokartversenyben találjuk magunkat, amelyet jópofa, a vetélytársak legyőzése érdekében bevethető trükkök tesznek még izgalmasabbá.

Az új Angry Birds megjelenése után az iOS és az Android mellett kis csúszással Windows Phone 8 és BlackBerry 10 rendszerekre is elérhető lesz.

 



 

[Forrás: Engadget]

Vissza