Az Apple kiküldte a meghívókat az október 22-ei eseményre

Czipperer Dia - 2013. október 16.

Már sokan tűkön ülnek, mivel készül az Apple október 22-én. Vajon az új iPad vagy iPad mini jön, netalántán mindkettő? Mindenesetre az Apple már kiküldte a meghívókat.

Szeptemberben megjelent az iOS 7 és az új iPhone-ok is. Hát mi van még hátra, ha a mobileszközöknél maradunk? Egy (vagy több) kifejezetten iOS 7-re tervezett táblagép. Ezt várják a legtöbben az október 22-ei eseménytől is

Sok pletyka kapott már szárnyara ezzel kapcsolatban, a legnagyobb ezek közül, hogy az új iPad mini modell 7,9 hüvelykes, retina kijelzővel érkezik, természetesen iOS 7-tel a fedélzetén – amit már magunktól is kitalálhatunk, és ez utóbbi legalább tényleg biztos, ha valóban erről van szó.

Kérdés, hogy mit várhatunk az ötödik generációs iPadtől. Sokak szerint azt mindenképpen, hogy vékonyabb és könnyebb lesz elődeinél. A kamerája is fejlettebb lesz a becslések szerint, az 5 megapixelről 8-ra ugrik. Valamint az iPhone 5S-nél megismert Touch ID-t sokat várják az iPad esetében is.

A meghívóban csak – magyarra fordítva – annyi szerepel, hogy van még mit felfedeznünk, vagyis amikor bemutatták az iOS 7-et és az új iPhone-okat, nem fedtek fel mindent, amin eddig dolgoztak. Így valószínűleg várnak ránk új modellek, a kérdés már csak az, mi élvez prioritást ezen a fronton, és valóban igazolják-e az előzetes várakozásokat.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza