Videón és élőfotókon az LG G Flex

Farkas Norman - 2013. október 24.

Egyenesen a televízió képernyőjén mutatta meg magát Argentínában az LG hajlított AMOLED érintőképernyővel szerelt újdonsága, a G Flex. A nem mindennapi óriásmobil várhatóan novemberben landol majd a piacon.

Bár az LG még mindig nem erősítette meg, hogy G Flex néven érkezik az első hajlított AMOLED kijelzővel szerelt okostelefonja, a jövevény már a tévében is felbukkant. Egész pontosan a Telefónica birtokában lévő, argentin Telefe adásában jelent meg görbe készülék. Íme, a műsorról készült felvétel:

 

 

A vállalat jelenlegi zászlóshajójaként ismert G2-höz hasonlóan a G Flex is hátlapra épített gombokkal büszkélkedhet, melyek a 13 megapixeles kamera alatt sorakoznak, függőleges elrendezésben. Elképzelhető, hogy az újdonság esetében már egy ujjlenyomat-olvasóval turbózta fel a bekapcsoló gombot a gyártó. A készülék legizgalmasabb eleme természetesen az előlapján elterülő, homorúan hajlított 6 colos Full HD AMOLED érintőképernyő.

 

 

A The Verge jóvoltából néhány élőfotó is előkerült a kütyüről, melyeken egy Samsung Galaxy S4 társaságában pózol. Jól látható a képeken, hogy az 5 colos megjelenítővel szerelt S4 szinte eltörpül az LG üdvöskéje mellett.

 

 

Ami a G Flex piaci premierjét illeti, novemberre tehető a gyártó anyaországában, később pedig egy régiókban is megjelenhet a masina – ám erre vonatkozóan nincsenek pontos információk. A Samsung kissé más módon hajlított újdonsága, a Galaxy Round is ősz vége felé landol a koreai piacon.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza