Galaxy S5: 64 bites processzorral és 4GB RAM-mal

Farkas Norman - 2013. október 31.

A Samsung következő zászlóshajója nyolcmagos, 64 bites Exynos 6 processzorral és okostelefonban eddig nem látott nagyságú operatív tárral a fedélzetén landolhat a piacon 2014 januárjában.

A friss hírek szerint a Galaxy S5 személyében egy bivalyerős hardverrel megáldott készüléket üdvözölhetünk majd, melynek lelke egy nyolcmagos, 64-bites Exynos 6 processzor lesz, a hozzá tartozó RAM mérete pedig eléri a 4GB-ot. Ez nem minden, hiszen a dél-koreai gyártó zászlóshajója amellett, hogy a lehető legütősebb vassal rendelkezik, a vártnál korábban – már 2014 januárjában – bemutatkozhat a nagyközönségnek, legalábbis ezt jósolják a pletykák. A Samsungot nyilván az motiválja az új csúcsmobil gyorsabb elkészítésére, hogy konkurense, az Apple máris jelen van egy 64 bites architektúrára épülő mobillal (iPhone 5S) a piacon, s nem akar lemaradni.

A Galaxy S5 egyébként nemcsak hardveres fronton látszik ígéretesnek, ugyanis a mendemondák szerint fém burkolattal, új dizájnnal és integrált retinaszkennerrel érkezik.

 

A kép csak illusztráció!

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza