Töltsd le az új Hangouts programot!

Farkas Norman - 2013. november 3.

Szívesen kipróbálnád az immár SMS-eket is kezelő Hangouts alkalmazást androidos mobilodon? Akkor töltsd le, hiszen máris sikerült kihalászni az Android 4.4 KitKatből!

A Google korábban bemutatta az androidos Hangouts alkalmazás 2.0.012-es verzióját, amely integrált SMS modullal rendelkezik, így segítségével nemcsak a Google fiókkal rendelkező ismerősinkkel cseveghetünk, hanem a rövid szöveges üzenetekkel kapcsolatos műveletek elvégzésére is lehetőséget nyújt – kiváltva ezzel a jó öreg Üzenetek alkalmazást. Így egy helyen láthatjuk az SMS-eket és a Hangouts beszélgetéseket, ami sokak számára igen praktikus megoldást jelenthet.

A szoftver először az Android 4.4 KitKat rendszerben jelent meg, ami – mint tudjuk – a Nexus 5 fedélzetén debütált november elsején. Szerencsére elérhetővé vált az operációs rendszer firmware-e, melyből sikerült kinyerni a vadonatúj Hangouts-t. Szóval, ha szeretnéd kipróbálni az androidos csevegőprogram legfrissebb, számos új funkció tartalmazó verzióját, nincs más dolgod, mint letölteni innen, majd az .apk fájlt átmásolni a telefonodra és telepíteni azt. Ne felejtsd el engedélyezni készülékeden a külső forrásból származó programok telepítését!

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza